• Dokumentarserie i tre afsnit. 

  • Programmerne blev sendt på TV 2 den 2., 9. og 16. januar.

  • Serien giver et sjældent indblik i nogle af de mest lukkede og radikale kristne miljøer i Danmark. Vi ser børn og voksne blive udsat for voldomme dæmonuddrivelser og tvivlsomme helbredelser. Imens isolerer de sig så meget - at det er svært for samfundet at gribe ind. 

  • Tilrettelæggerne bag programmet er Morten Eggert og Bjarke Stender.

 

I denne programserie tager vi seerne med helt ind i en ellers lukket religiøs verden. 

Man får her et unikt indblik i en radikal kristen verden, hvor små børn tror de har satans dæmoner inden i  sig. En verden hvor alvorligt syge overbevises om at de kan blive helbredt ved bøn. Og en verden hvor prædikanter misbruger deres magt både psykisk og i flere tilfælde seksuelt - uden myndighederne er i stand til at stoppe dem. 

Vi afslører, hvordan de mest radikale kristne lukker sig om sig selv og flygter ud af landet på falske adresser, når samfundet forsøger at finde ud af hvad der foregår. Imens holdes små børn isoleret i hvad der betegnes som et radikalt kristent parallelsamfund.

 

Et flertal i Folketinget er nu positive for at oprette en særlig anti-sektenhed i Danmark. Man undersøger derudover mulighederne for at få skærpet tilsynet med hjemmeundervisning i de radikale kristne miljøer. 

 

Den radikale prædikant Torben Søndergaard er blevet smidt ud af den efterskole hans bevægelse boede i. Selv forklarer han, at han oplevede 'et kald fra Gud' om at han skulle flytte til USA. Også folkene omkring Faderhuset har sat huse til salg og rykket aktiviteter til udlandet.  

KONTAKT OS

Har du et tip eller en god idé til en historie? Så er vi meget interesseret i at høre fra dig. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål. 

redaktion@dokukom.dk   

+45 87 34 70 00 

Dokumentarkompagniet Aps, Frederiksgade 77, 8000 Aarhus C, +45 87 34 70 00