• Lars Høj står bag programmerne "Er du mors lille dreng?" fra 1998 og "Er du mors lille dreng - 10 år senere" fra 2008.

For 20 år siden fulgte halvanden million danskere, hvordan Jørn kom til verden under svære forhold, fordi hans forældre Bjarne og Anni ikke magtede at tage sig af ham. For 10 år siden mødte vi igen Jørn, der som dreng kæmpede med sit handicap, autisme, og med sin svære start på livet.

Nu følger vi så 20årige Jørn, der skal flytte fra sin plejefamilie. Det går helt galt med et voldsomt hashmisbrug. Plejefamilien undrer sig over, at Aarhus kommune igen ikke magter at give Jørn den rette hjælp.

 

- Lars Høj

I dag bor Jørn ikke længere på Tingagergården, men er i stedet flyttet ind på et mere omfattende og skærmet opholdssted på Sjælland. Uffe er fortsat ansat som støtte tre timer om ugen, og Lilli er økonomisk og personlig værge.

KONTAKT OS

Har du et tip eller en god idé til en historie? Så er vi meget interesseret i at høre fra dig. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål. 

redaktion@dokukom.dk   

+45 87 34 70 00 

Dokumentarkompagniet Aps, Frederiksgade 77, 8000 Aarhus C, +45 87 34 70 00